VI TEGNER DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER BRYGGERS I 3D!

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Pandora Kitchen - Hvidt køkken tæt

Gør dit drømmekøkken til virkelighed

Har du overvejet, hvordan dine skabsløsninger eller skuffeindretning skal være? Vores indretningskonsulenter kan hjælpe dig med at finpudse detaljerne, så du får mest ud af dit nye køkken

HVAD GÅR VI IGENNEM TIL MØDET?

Inden vi går igang.

Har du allerede nogle idéer?

Det kan måske allerede være du kommer med nogle ideér, eller har nogle tanke til dit fremtidigt projekt – men mangler måske den røde tråd til at gennemføre det?

Tag gerne plantegning med, om det skal være garderobe, køkken m.m. så vil vores konsulent gå igennem det hele, og få jer præsenteret for det forskellige løsninger vi kan tilbyde.

1#

HVORDAN ER INDRETNINGEN?

Har i vinduer? Skæve vægge? Skal der være integreret køleskab eller ovn?

Vores konsulent vil stille jer disse spørgsmål for at få et bedre indblik i jeres behov og ønsker – samt hvad der muligt når det kommer til indretningen.

Andre spørgsmål som, skal der være en køkkenø? Hvor stort skal jeres køkken være, kan også forekomme – Hvis vi ikke er blevet gjort opmærksom på dette inden besøget.

2#

Skuffer? Skabe? Med eller uden greb?

Vores konsulent vil tage jer rundt i vores showroom, hvor de vil fremvise forskellige løsninger når det kommer til skabs indretning.

Skal det være skuffer med åbnet eller lukket sider? Skal i have greb, integreret greb eller push? Vores konsulent vil fremvise den bedste løsning der overholder jeres behov.

3#

Hvilke fronter ønsker i?

Er der kommet tvivl om, hvilke køkkenskabslåger I skal vælge? Vi har et stort udvalg af låger til køkkenet i forskellige farver, materialer og stilarter.

Vælg mellem laminat, lameller eller linoleums fronter.

Vores konsulent vil hjælpe jer med at finde den rette, som passer til designet af resten af rummet.

4#

Laminat, Dekton eller træ bordplade?

Bordpladen er hjertet af det drømme køkken, derfor skal I også have muligheden for at se en masse forskellige muligheder.

For at kunne finde den rette bordplade for jer, vil vores konsulent spørge ind til hvilke forventninger i har til jeres bordplade.

5#

tak for denne gang, til vi ses igen!

Vores konsulent har nu fået alle de informationer de har brug for, til at kunne lave en 3d tegning af jeres drømme køkken.

Så snart tegningen er klar, vil i blive kontaktet af konsulenten, som vil præsentere jer for resultatet. Her vil i have muligheden for endnu engang at gennemgå det hele, og lave ændringer, skulle der være nogle.

FÅ GRATIS RÅDGIVNING

Søger du efter et nyt køkken i de bedste materialer, så er Pandora Kitchen det rigtige valg. Vi har i mere end 15 år produceret køkkener til hele landet.

Hos Pandora Kitchen giver vi altid gratis rådgivning om du køber eller ej. Vi er med til booste jeres proces til et nyt køkken. 

Hos os gennemgår vi alle de forskellige materialer og tilbehør som kan findes hos os helt kvit og frit.