Find dit nye garderobeskab og skydedøre hos Pandora Kitchen og få lige den løsning, du drømmer om

Skal du have ny garderobe, eller kun en skydedørs løsning, måske begge dele? - Vi har alt!

Hos Pandora Kitchen fremstiller vi garderobeskabe og opbevaringsløsninger til enhver smag og behov. Om det er det helt store walk-in closet, skydedøre eller en indbygget garderobe med låger, så har vi erfaringen og en løsning til dig.

Ønsker og krav til en ny garderobe afhænger af den enkeltes behov og situation – og både æstetik og funktionalitet spiller en vigtig rolle. Heldigvis er det kun fantasien, der sætter grænser for garderobeindretningen og -udtrykket, når du vælger garderobe hos Pandora Kitchen.

Vi leverer garderobeløsninger og skydedøre på individuelle mål og i et utal af forskellige varianter med overflader i enten struktur, glat eller spejl. På den måde er du sikker på at få lige præcis den løsning, der matcher dig og dit hjem.

Du kommer langt for pengene hos Pandora Kitchen uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller udvalg. Gå på opdagelse i nogle af de mange muligheder her og få inspiration til din kommende garderobeløsning.

Hos Pandora Kitchen kan du nemt designe dit eget garderobeskab med skydelåger efter specialmål med vores online beregner. Denne løsning gør det muligt at udnytte hele pladsen fra gulv til loft, og du kan indrette med præcist det tilbehør, du ønsker. Vælg imellem mange forskellige farver og materialer for at gøre dit garderobeskab helt perfekt.

Garderobens inventar og indretning er altafgørende for, hvordan den fungerer i hverdagen. Tænk over, hvad du skal bruge opbevaringspladen til, og få indretningen til at passe til dine behov.

FORSTÅ DE 5 TRIN

Du har alle muligheder for at indrette din garderobe, så den passer perfekt til dine behov. Skabsindretningen er en hjælpende hånd til, at du kan holde orden på garderoben og gør det nemt at blive klædt på. Sørg for at kombinationen af hylder, skuffer og bøjlestænger er tilpasset dine behov.

Ønskes montage pris ring til 75 55 07 26 og hør mere.

Det er vigtigt at de rigtige mål bliver indtastet i beregneren.

Dette gør det nemmer for dig at udnytte alle m2, så du kan få dit drømme garderobeskab.

Hvis du er i tvivl om hvordan du rigtigt måler op, har vi lavet en guide nedenunder

Guide til opmåling

Indretning af garderoben er også vigtig.

Skal det være væg til væg, venstrestillet, højre stillet eller fritstående? Alle 4 muligheder er mulig hos Pandora Kitchen.

I vores beregner har du muligheden for at vælge op til 4 døre, hvis de indtastede mål passer til det.

Ønskes der flere end 4 døre, skal der tages kontakt til en af vores sælger.

Kontakt her

Vi tilbyder at kunne opdele dine døre 3 gange, herimellem hver deling benytter vi vores H-profil. H-profilen styrker dørene så de forhindre dørene i at bue.

Vælg gerne dør-deling først under hver enkelte dør.

Hos Pandora Kitchen kan du vælge blandt 15+ farver. Med alle disse farver har du muligheden for at fuldend gøre din nye garderobe.

Vælg materialer ved at trykke på de hvide felter hvor der står “vælg materialer”, Husk at vælge farve ved anslag og gavl, hvis muligheden er der.

Nu er du kommet til indretning af din nye garderobe.

Start med at tilføje 2 indvendige gavle og placere dem yderst i begge sider. Herefter er det kun fantasien der sætter grænser, og i kan tilføje alle de elementer i ønsker.

Her vil i kunne se hvad i har bestilt, hvor meget i har bestilt for m.m.

Ønsker i at tilføje mere, kan i gå tilbage i beregneren og gøre dette.

SE PRISEKSEMPLER

Garderobe elementer

Tænk din tøjsammensætning godt igennem, så du får en garderobe, du bliver glad for i mange år. Vi har samlet en række forskellige tilbehørsmuligheder, så du kan begynde at danne dig et overblik over de til- og fravalg, du med fordel kan tage.

Bøjlestænger

En bøjlestang er et must-have i enhver garderobe. Hæng dine jakker, kjoler og skjorter op på bøjler for maksimalt overblik og udnyttelse af plads. Du bestemmer selv placeringen af bøjlestangen. Har du ingen lange kjoler eller frakker, kan du sætte to bøjlestænger over hinanden og undgå spildplads. Bøjlestænger fås både på glideskinne og med nedtræk, der udnytter den øverste plads i skabet.

Hylder med og uden udtræk

Hylder bruges til rigtig mange ting i garderobeskabet. Ofte vil det være til tøj, men de er også praktiske til opbevaring af tasker, kasser og lignende. Du kan vælge mellem de klassiske faste hylder og hylder med fuldudtræk, som gør det nemt at komme til inderst i skabet.  

Vores bakkeskuffer med fuldudtræk og softluk er et godt supplement til hylder. Som de fleste andre tilbehørsmuligheder fås bakkeskufferne i forskellige størrelser og er gode til opbevaring af strømper, undertøj og lignende. Har du mange nipsting og smykker, er bakkeskuffer også ideelle og hjælper med at holde styr på de mindre ting i garderoben, som nemt gemmer sig og bliver væk.

Trådkurve

Trådkurve med udtræk er endnu en praktisk løsning, der giver et let og godt overblik i garderoben. Brug trådkurve til opbevaring af huer og vanter, så det hele bliver gemt godt væk, når det ikke skal bruges, eller i stedet for bakkeskuffer til sokker og undertøj.

Skostativ og støvleholdere

Det er de færreste, der har plads til alt deres fodtøj i entreen, og ofte bruger vi kun et lille udsnit af vores skosamling ad gangen eller per sæson. Mange sko er netop sæsonbestemte, og det er rart at kunne gemme sandaler og åbne stilletter væk i vinterhalvåret, mens vi heller ikke gider have vinterstøvlerne til at stå i vejen, når det er sommer. Med et skostativ monteret i garderobeskabet får du en ideel opbevaringsløsning samtidig med, at der skabes overblik og orden i dine sko og støvler. Derudover er et skostativ med til at udnytte pladsen i bunden af skabet, som vi ofte ikke anvender. Vi har flere forskellige løsninger og designs, hvad end du ønsker opbevaring til sko, stilletter eller støvler.

Mulighederne er mange

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan indrette dit garderobeskab. Vasketøjkurv, taskebøjle, buskeudtræk m.m. er også en del af det tilbehør, du kan vælge imellem.

Har du svært ved at vælge eller vurdere, hvad der imødekommer dine behov bedst muligt, så tag endelig fat i os. Vi er her for at opfylde din garderobedrøm.

MATERIALE VALG

Masser af farvemuligheder, til dine skydedøre.