Gør drømmen til virkelighed
Nyt Bad?

Vi står altid klar til at gøre en ekstra indsats, når det gælder dit badeværelse. Med mange års erfaring ved vi godt, at processen fra tanke til færdigt bad kan virke uoverskuelig. Vi guider dig trygt gennem hele processen.

Nyt bad, ny start på dagen

Badeværelset, et sted af betydelig betydning, går langt ud over blot at være et sted med en håndvask, et bad og et toilet. Det er kulissen for begyndelsen på dagen, hvor du virkelig træder ind i vågenhedens rige, møder dit spejlbillede, og forbereder dig på dagens udfordringer. Samtidig markerer det også dagenes afslutning og er epicentret for aftenens rituelle forberedelser. Det er et rum, der skal omfavne dig og få dine skuldre til at synke ned i afslapningens dybe.

Ligesom køkkenet og garderoben er badeværelset en central del af hjemmets daglige funktion og atmosfære. Du bruger det dagligt, måske endda flere gange om dagen, og det skal ofte imødekomme forskellige behov. Det skal tjene som dit private tilflugtssted, hvor du kan nyde din egen selskab og slappe af. Men det kan også være et fællesrum, et sted hvor der er plads til leg, børn, badedyr og skumsprøjt i øjnene.

Tag dig tid til at reflektere over, hvilke behov dit badeværelse skal opfylde. Skal der være masser af opbevaringsplads til makeup og hårprodukter? Er det et sted for hele familien eller et privat tilflugtssted? Eller er det et rum, der først og fremmest skal fremkalde tanker, afslapning og måske endda en følelse af spa-lignende luksus?

Hos Pandora Kitchen er vi her for at lytte, lære og guide dig på vejen mod at opfylde dine badeværelsesdrømme.

Natur eg badeværelse

Nem renovering med nye badmøbler

En opgradering af badeværelsesmøblerne kan gøre en verden til forskel for dit badeværelse. Så drømmer du om en renovering, men har du ikke budget til at skifte klinker, toilet og bruser, kan du komme langt med blot at skifte badeværelsesmøblerne ud med et nyt design eller en helt ny farve.

Modern

Nature

Woodline

Color

Paris | Laminat navy

Fingertap | Valnød

Oplev hvorfor Pandora Kitchen skal hjælpe med dit badeværelse

Dit badeværelse bør være mere end blot et praktisk sted. Det skal udgøre din egen private oase af fred og velvære. Vores erfarne indretningskonsulenter står klar til at byde dig velkommen i vores inspirerende showroom. Her kan du opleve, hvordan vi bringer vores passion til live gennem forskellige badeværelsesdesigns, der forener skønhed med daglig funktionalitet. Besøg Pandora Kitchen og tag det første skridt mod at realisere dit drømmebadeværelse, hvor der ikke behøves at indgå kompromiser.