Gør drømmen til virkelighed
Nyt Bad?

Vi står altid klar til at gøre en ekstra indsats, når det gælder dit badeværelse. Med mange års erfaring ved vi godt, at processen fra tanke til færdigt bad kan virke uoverskuelig. Vi guider dig trygt gennem hele processen.

Nyt bad, ny start på dagen

Badeværelset. Det er så meget mere end bare en håndvask, et bad og et toilet. Det er her, dagen rigtig starter. Det er her, du for alvor vågner op, møder dig selv i spejlet og gør dig klar til den forestående dag. Det er samtidig også her dagen slutter, og her en stor del af aftenritualet gennemføres. Rummet skal omfavne dig, og du skal mærke, hvordan skuldrene sænker sig.

Badeværelset er som køkken og garderobe et kernerum i hjemmets hverdag og virke. Du bruger det hver dag – og gerne flere gange om dagen. Ofte skal det endda dække flere funktioner. Dels skal det være et privat, rekreativt fristed, hvor du kan trække dig tilbage og for en gangs skyld nyde dit eget selskab. Men for mange familier er det også et fællesrum. Et sted, hvor der skal være plads til leg, børn, badedyr og skumsprøjt i hår og øjne.

Spørg dig selv, hvad det er for nogle behov, jeres badeværelse skal dække. Har I brug for rigeligt med opmagasineringsplads til makeupartikler og hårprodukter? Er det et familierum såvel som et privat rum? Eller er det rum, hvor der vigtigst af alt skal være plads til tanker, afslapning og måske endda lidt kurbadsstemning?

Hos Pandora Kitchen lytter, lærer og vejleder vi dig, så jeres badeværelsesdrøm kan gå i opfyldelse

Natur eg badeværelse

Nem renovering med nye badmøbler

En opgradering af badeværelsesmøblerne kan gøre en verden til forskel for dit badeværelse. Så drømmer du om en renovering, men har du ikke budget til at skifte klinker, toilet og bruser, kan du komme langt med blot at skifte badeværelsesmøblerne ud med et nyt design eller en helt ny farve.

Paris | Laminat navy

Fingertap | Valnød