Vi gør din indretningsdrøm til virkelighed hos Pandora Kitchen

Hos Pandora Kitchen finder du en køkkenforhandler ud over det sædvanlige, og her har du rig mulighed for at opleve, mærke og føle køkkener og køkkenmaterialer til enhver smag og hverdag.  

Hos os finder du et stort og inspirerende showroom, som du roligt kan gå på opdagelse i, hvad end du søger efter spændende idéer eller løsningsforslag til dit nye køkken, bad, bryggers eller garderobe. Vi har mange forskellige kollektioner, og da vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse og vedligeholdelse af dit nye produkt, holder vi os derfor heller ikke tilbage med at stille dig spørgsmål omkring din hverdag og personlige behov. For os hos Pandora Kitchen er et køkken nemlig ikke bare et køkken – det er familiens samlingspunkt, hvor vi trives og kommer hinanden ved. Hos Pandora Kitchen ynder vi at gøre dét ekstra for vores kunder, da vi lever og designer for smukke og funktionelle køkkener, som kan holde i mange år under hverdagens daglige trummerum.

Har du ønsker til bestemte former, farver og materialer, har Pandora Kitchen erfaringerne og materialerne til at gøre disse til virkelighed. Ved du endnu ikke, hvad du ønsker og har behov for, er vi også gode til at stille skarpt på, hvad der netop kunne være gode, praktiske og kreative tiltag i dit nye drømmekøkken.  

Frederikshåbvej 53
7183 Randbøldal

Se vores showroom