Nyt bryggers?
Vi står klar til og hjælpe dig

Vi står altid klar til at gøre en ekstra indsats, når det gælder dig og dit nye bryggers. Vi ved at rejsen fra idé kan være overvældende når den endelige beslutningen skal tages. Bare rolig, vi guider dig trygt gennem hele processen.

Skal du have nyt bryggers?

Et bryggers er et multifunktionelt rum i hjemmet, og en vigtig del af hjemmet. Bryggerset har mange forskellige funktioner, og et bryggers kan både fungere som vaskerum, grovkøkken og selvfølgelig et sted med masser af opbevaringsplads til garderoben. Med den rette indretning og løsning, kan selv et lille bryggers forvandles til et optimalt og funktionelt bryggers, der kan være med til at effektivisere dagligdagens gøremål. 

Hvis du skal have nyt bryggers, eller blot give dit nuværende bryggers en optimering, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Pandora Kitchen designer vi det optimale opbevaringsbehov til dit nye bryggers eller nuværende bryggers. Med et bryggers fra Pandora Kitchen får du et gennemtænkt bryggers i tidsløst design og i høj kvalitet.

Hos Pandora Kitchen får du mulighed for at få et bryggers til en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med dine behov til dit kommende bryggers. Vi skræddersyer bryggers løsninger med fokus på både design og funktionalitet, der kan være med til at gøre dine daglige gøremål i bryggerset mere effektive og behagelige. Et bryggers med orden og system er nødvendigt, hvis praktikken i hverdagen skal glide let. 

Vi designer dit nye bryggers efter dine behov

Et bryggers er måske ikke det rum hvor du opholder dig mest, men alligevel er et bryggers en meget vigtig del af hjemmet. Mange drømmer om et stort og overskueligt bryggers med masser af opbevaringsplads. Eller måske drømmer du om et flot og stilrent bryggers, hvor der er indbygget en smart løsning til opbevaring af vaskemaskine og tørretumbler. Selvom tiden der bruges i bryggerset er minimalt, skal bryggerset både være indbydende og funktionelt. 

Mange bruger sit bryggers som vaskerum, og hvis pladsen er trang i jeres bryggers, kan det måske være en god idé at indrette jeres bryggers med en vaskesøjle, hvor vaskemaskinen og tørretumbleren placeres ovenpå hinanden. Dermed udnyttes højden i bryggerset. Hvis vaskesøjlen eventuelt ønskes at skjules væk, tilbyder vi også bryggers løsninger, hvor man kan implementere en skydedør. Skydedøren kan skjule de elementer i bryggerset, som I måske ønsker gemme væk, når bryggerset ikke benyttes. Hos Pandora Kitchen tilbyder vi skydedøre til bryggers, i forskellige farver og mål – så det passer til jeres bryggers og behov. Vi tilbyder også hårde hvidevarer fra en række populære leverandører til dit nye bryggers. 

Se bryggers inspiration

Classic fronter med skydedør

Eg træstrukter

Skjult vaskesøjle med skydedøre

BOOK ET MØDE

Hvis du er på udkig eller mangler inspiration til dit nye bryggers, så kom endelig forbi vores 1200 m2 lyse udstilling. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige løsninger til et moderne eller klassisk bryggers, så der er god mulighed for at finde noget der passer til jeres smag og behov. 

Vi tilbyder ikke kun praktiske bryggers løsninger, men også stilfulde bryggers løsninger. Med moderne og tidløse elementer, kan vi være med til at skabe et bryggers, der komplimenterer resten af dit hjem. Vælg mellem flere forskellige materialer, farver og finishes for at skabe det perfekte udtryk til dit bryggers. 

Kontakt os endelig i dag hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke et uforpligtende møde vedrørende dit nye bryggers.