Dansk produceret køkken
Kvalitetskøkken i lækkert design

Hos Pandora Kitchen finder du massere af køkkener i dansk producerede designs. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive jer omkring alle de forskellige valg man skal tage når man køber nyt køkken.

Drømmen om nyt køkken
kan vi opfylde

Et nyt køkken er en stor beslutning. Det er derfor vigtigt at man tager sig godt tid til at vælge de forskellige elementer som er med til at fuldende køkkenet.

Nedenunder har vi samlet en masse elementer som man skal tænke over når man køber nyt køkken. Dette kan give jer en idé om hvordan i vil have det til at se ud og hvad det skal indeholde.

KØKKENNYHED

FINGERTAPS

Lad os præsentere det nyeste hos Pandora kitchen inden for køkkendesign – nemlig fingertaps køkkenet.

Fingertaps køkkenet er lavet i 100% massivt træ og bringer en dejligt velkomst af udelivet ind i hjemmet.

Personlige køkkener

Køkkener kommer i mange forskellige størrelser, former og materialer. For at få mest glæde ud af sit køkken er der mange elementer som skal vælges, for at det hele spiller sammen. Hos Pandora Kitchen hjælper vi jer igennem hele processen, og rådgiver jer om hvad der vil passe bedst ind i jeres køkken ud fra jeres behov og budget.

Hos os har du en lang række af muligheder når der skal vælges elementer til køkkenet. Skal køkkenfronterne være med eller uden greb? Skal det være massiv træ, laminat eller højglans? Mulighederne er store.

Priserne på køkkener regulere sig også efter de valg af køkkenelementer man vil have. Med egen produktion i Danmark kan vi give billige alternativer til køkkener i forskellige størrelser og former.

Måske går tankerne om at hvidevarerne skal integreres i køkkenet – måske skal de stå frit? Der er mange faktorer der skal tænkes på, for at få sit drømme køkken. Vi står altid klar til at hjælpe jer med rådgivningen.

Få gratis rådgivning

Søger du efter et nyt køkken i de bedste materialer, så er Pandora Kitchen det rigtige valg. Vi har i mere end 15 år produceret køkkener til hele landet.

Hos Pandora Kitchen giver vi altid gratis rådgivning om du køber eller ej. Vi er med til booste jeres proces til et nyt køkken.

Hos os gennemgår vi alle de forskellige materialer og tilbehør som kan findes hos os helt kvit og frit.

VALG AF MATERIALER OG TILBEHØR

Grebet skal matche stilen på dit drømme køkken, vi har mange og vælge i mellem – og vi har sikkert noget for dig.

Valg af greb

Vi har mange muligheder i lågetyper, og det er vigtigt at vælge den helt rigtige som lige matcher din smag og stil

Lågetyper

Hvidevarerne fuldender dit køkken. Ønsker du at hvidevarerne skal være integreret eller fritstående?

Hvidevarer

Giv dig god tid til at vælge den helt rigtige bordplade. Vi har et bredt sortiment, som giver et hav af muligheder der matcher dit køkken.

Bordplade

Hover over mig

Front Exchange

Som de eneste i Danmark har vi muligheden for at i kan udskifte jeres køkkenfronter nemt og billigt. Pandoras front exchange er bygget op med et ekstra lag, enten i en mindre låge af samme eller anden farve

Vi giver jer muligheden for at se en lille illustration til hvordan udskiftning af fronter kan se ud.

Fremtidssikre jeres køkken med denne løsning, her forsikre i jer at jeres køkken altid ser ud som nyt.

Skal vi hjælpe med dit næste køkken?

Velorganiseret opbevaringsplads i skuffer og skabe skaber ro og overblik

Der tilbringes mange timer i et køkken, og med orden og det rette indretningssystem, bliver det nemt og hurtigt at navigere rundt i skuffer og skabe.

Vi indretter efter dine ønsker og behov

Vi står altid klar til at hjælpe med forskellige indretningsmuligheder, som lige netop passer ind i jeres hjem. Vi designer efter det helt rigtige mål og sætter først køkkenet i produktion, når vi har den rigtige løsning.

HAR DU LYSTEN TIL OG BLIVE INSPIRERET?

BESØG VORES BUTIK