Find dit nye garderobeskab og skydedøre hos Pandora Kitchen og få lige den løsning, du drømmer om

Skal du have ny garderobe, eller kun en skydedørs løsning, måske begge dele? - Vi har alt!

Hos Pandora Kitchen fremstiller vi garderobeskabe og opbevaringsløsninger til enhver smag og behov. Om det er det helt store walk-in closet, skydedøre eller en indbygget garderobe med låger, så har vi erfaringen og en løsning til dig.

Ønsker og krav til en ny garderobe afhænger af den enkeltes behov og situation – og både æstetik og funktionalitet spiller en vigtig rolle. Heldigvis er det kun fantasien, der sætter grænser for garderobeindretningen og -udtrykket, når du vælger garderobe hos Pandora Kitchen.

Vi leverer garderobeløsninger og skydedøre på individuelle mål og i et utal af forskellige varianter med overflader i enten struktur, glat eller spejl. På den måde er du sikker på at få lige præcis den løsning, der matcher dig og dit hjem.

Du kommer langt for pengene hos Pandora Kitchen uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller udvalg. Gå på opdagelse i nogle af de mange muligheder her og få inspiration til din kommende garderobeløsning.

Hos Pandora Kitchen har vi fået udviklet et system som kan beregne lige netop jeres garderobe løsning. Prøv den her

RÅDGIVNING TÆT PÅ DIG

Find masser af inspiration og få idéer til design og indretning af dit klædeskab hos Pandora Kitchen. Vi har butikker i hele landet, hvor du og familien kan finde den garderobeløsning, som passer til jeres bolig og familiens behov.

Kom ind i en af vores butikker, og se det store sortiment inden for klædeskabe, garderobeindretninger og skræddersyede garderobeløsninger.

GARDEROBESKAB MED SKYDEDØRE

Et garderobeskab med skydedøre kan give mere luft og plads i et rum, fordi lågerne ikke optager plads, når de er åbne. Med et skydedørsskab kan du desuden udnytte rummet fuldt ud ved at montere skab fra gulv til loft, og dermed få mere plads til opbevaring. 

Det bedste af det hele – du får selv lov at bestemme moduler, materiale, placering, dimensioner og indretning. Indret skabet med hylder, skuffer, trådkurve, bøjlestænger, og diverse tilbehør, som passer 100% til dit behov.

Hos Pandora Kitchen kan du bestille skydedøre i specialmål og designe dit eget garderobeskab. Det er nemt og ligetil at bruge vores online designprogram. Vælg mellem mange forskellige farver på fronterne.